Covoare Shaggy ieftine pentru cei pasionați

În ultima vreme există o tendință clară de a elimina covoarele din camere. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că au apărut multe tipuri de pardoseli calde care nu mai necesită acoperirea lor cu textile calde și în al doilea rând, astfel se elimină necesitatea aspirării periodice a covorului.

Însă un covor Shaggy este o altă poveste! Acest covor este o adevărată adiere pentru cameră. Colorat, pufos, tocmai potrivit pentru cei care iubesc atingerile calde. Este o alegere perfectă pentru a satisface cerințele de a avea ceva plăcut la atingere și ca design,  mai ales dacă găsești în ofertă un covor Shaggy ieftin și de calitate.

Covorul poate deveni elementul central al camerei, dacă alegi corect, dimensional și coloristic, poate aduce stil și eleganță aparte. Dar să nu uităm, ca să merită investiția, în primul rând trebuie să fie util și apoi aspectuos. Dimensiunea covorului trebuie potrivită în spațiul liber disponibil în cameră. Culoarea lui se alege în funcție de culoarea peretelui, perdelelor, tapițeriei mobilei.