Cum alegi un linoleum pentru trafic intens?

Mai țineți minte de linoleumul bunicilor de la țară? Era cea mai bună soluție în bucătării și holuri unde podeaua era în cel mai bun caz din piatră sau lut bătătorit.

Linoleumul ca material între timp a trecut printr-o remodelare completă. S-a schimbat complet modul de fabricare, a devenit mai elastic, mai estetic și foarte rezistent la compuși chimici. Astfel a devenit pardoseala cea mai îndrăgită pentru spații comerciale și birouri, fiind foarte rezistentă mecanic.

Linoleumul destinat pentru trafic intens are o grosime mai mare decât celelalte modele, dar în același timp este prevăzut cu un strat special de rezistență. Astfel, această pardoseală devine candidatul ideal pentru spațiile în care traficul de persoane este mult peste normal.

Mai mult! Linoleumul pentru trafic intens, dacă este montat conform tehnologiilor recomandate,  suportă inclusiv acțiunea roților de la cărucioare cauciucate, des întâlnite în spitale și magazine. Linoleumul veți găsi sub formă de suluri cu lățime de 2-3-4 metri, în caz de nevoie se poate îmbina la margini prin lipire