vitamina C

Vitamina C in lupta cu bolile

Sistemul imunitar ne apara de boli, si in acest scop este mare nevoie de functionarea optima al acestuia. Aceasta functionare ideala este asigurata de vitamina C in organism, deci este bine, sa consumam multe fructe si legume, in special cele care contin aceasta vitamina.

Sunt cunoscute efectele antibacteriale si antivirale ale acestei vitamine, insa principalul efect il exercita prin cresterea eficientei functionarii sistemului imunitar. Totodata vitamina C injectabila in unele cazuri se utilizeaza impreuna cu vitamina B17 in tratamentul natural impotriva cancerului, deoarece acesta creste semnificativ efienta curei.

A majorat eficienta in cazul tumorilor hepatice, ale plamanilor, pancreatice, mamare, renale, uterine si osoase. Substanta creste nivelul interferonului in sange, ce joaca rol foarte important in infrangerea infectiilor virale si a bolilor canceroase. Administrata intravenos, vitamina C are in sine un efect de distrugere a cancerului. Vitamina C injectabila se poate comanda de pe site-ul cancertratament.info.